Styling tips voor je slaapkamer van April and May - deel 1

Styling tips voor je slaapkamer van April and May - deel 1

Tips om die heerlijke oase van rust te creëren in je slaapkamer Aan het lezen... Styling tips voor je slaapkamer van April and May - deel 1 2 minuten Volgende Een sfeervolle slaapkamer met ons nieuwe Pure bed
Jouw slaapkamer in een handomdraai ‘eigen’, maar hoe doe je dat? Het wordt langzaam kouder buiten, de nachten hebben zelfs het vriespunt al bereikt. Hoe maak jij van je slaapkamer een warme ruimte die evengoed rust uitstraalt? Wij vroegen het aan Vivian van April and May.  

Je slaapkamer aankleden naar de seizoenen, ik hou ervan. Ik vind dit in iedere ruimte van het huis fijn, maar wel op een rustige en eenvoudige manier. We hoeven geen kerstbellen boven het bed. Hoe je je slaapkamer toch knus maakt in de winter maanden? Hier een paar tips. 

 1. Kies voor warme materialen, een wollig kleed op de vloer, Deze kun je in het voorjaar eventueel weer opbergen. Een extra sprei en deken op je bed geven een luxe en warm gevoel. Combineer naturel tinten met donkerbruin. 

 1. Ga voor goede verlichting om bij te lezen, gecombineerd met kaarslicht. Ook is een geurkaars fijn, mijn favoriet in dit seizoen? Geuren met sinaasappel en kaneel.  Dit geeft direct een knus gevoel. 

 2. Neem je favoriete boeken of tijdschriften mee en ga lekker op tijd in je warme, comfortabele bed lezen. Natuurlijk zonder telefoon of iPad, maar dat hoeven we je niet te vertellen, toch?

   

  Producten in de foto’s:

  Beddengoed: Suite702 | Vloerkleed: Menu | Fauteuil: Fredericia furniture | 
  Sprei: Yumeko | Verlichting: Lumina en Foscarini | Theelichthouder: Iittala

  Foto credits: Thibault De Schepper // Stying April and May