Een sfeervolle slaapkamer met ons nieuwe Pure bed

Een sfeervolle slaapkamer met ons nieuwe Pure bed

Styling tips voor je slaapkamer van April and May - deel 1 Aan het lezen... Een sfeervolle slaapkamer met ons nieuwe Pure bed 2 minuten Volgende De ochtend van Tibo
Het reeds bestaande model Pure is nu tijdelijk verkrijgbaar in een nieuwe editie: de kleur Charcoal. Een kleur die we eerder in onze collectie hebben gehad en past bij de tijd van het jaar. We hebben Jantine, van Pathou studio, gevraagd deze uitvoering op beeld te zetten.

"De donkere variant van het Pure bed laat de houtstructuur prachtig uitkomen. Dit tijdloze ontwerp is een van mijn favorieten door de mooie lijnen van het frame en de poot. In de donkere kleur krijgt het bed direct een andere gevoel: warm, klassiek en chique." - Jantine, Pathou Studio

Het Pure bed is gemaakt van gelaagd berken, oftewel berken multiplex, met een toplaag van eiken fineer welke is afgewerkt met een natuurlijke olie. Net als alle overige modellen uit de collectie van Loof wordt ook dit bed helemaal geproduceerd in Nederland. 

Creëer met het nieuwe Pure bed in een handomdraai een warme en chique slaapkamer. Maak de ruimte af met verschillende en natuurlijke structuren zoals een wollen vloerkleed of dikke linnen gordijnen. Door net als Jantine te kiezen voor een subtiele muurkleur hou je de kamer wel licht maar tegelijkertijd warm. Jantine heeft gekozen voor Slaked lime mid van Little Green.