Levering & Montage

Levertijd

Onze producten worden op basis van bestelling gemaakt en hebben daardoor een levertijd van maximaal 6 weken. Voor het klein meubilair, zoals spiegel Sight, gelden over het algemeen kortere levertijden aangezien we deze meestal op voorraad hebben.

Wij, Loof, en onze bezorgers doen er alles aan om de beloofde levertijd waar te maken. Als dat onverhoopt niet lukt, brengen we je daarvan op de hoogte.

Bezorg- en montagekosten

Voor levering in Nederland en België rekenen wij geen bezorgkosten. Het is ook mogelijk om het bed door ons te laten monteren. Hiervoor rekenen wij 175 euro binnen Nederland en 200 euro binnen België. In het bestelproces kan je met een vinkje aangeven waar je voorkeur naar uit gaat.

Levering (en eventueel montage) van een bed wordt verzorgd door Huisman Transport. Zij bellen je vooraf voor het maken van een afspraak. Klein meubilair wordt normaal gesproken bezorgd door PostNL.

Bezorging buiten Nederland en België

Gaat het om levering in een ander land dan Nederland en België maar wel binnen de EU? Neem contact op met onze klantenservice via hello@loof.nl of bel naar +31 (0)75 7729216 tijdens kantooruren (ma-vr 9:00 tot 17:00).

For delivery outside The Netherlands or Belgium please contact us via hello@loof.nl or +31 (0)75 7729216