Levertijd

Onze producten worden op basis van bestelling gemaakt en hebben daardoor een levertijd van ongeveer 6 weken. Voor het klein meubilair, zoals spiegel Sight, gelden over het algemeen kortere levertijden aangezien we deze meestal op voorraad hebben.

Wij, en ook onze logistieke partner, doen er alles aan om de aangegeven levertijd waar te maken. Als dat onverhoopt niet lukt, brengen we je daarvan op de hoogte.

Bezorg- en montagekosten

Voor levering in Nederland en België rekenen wij geen bezorgkosten. Het is ook mogelijk om het bed door ons te laten monteren. Hiervoor rekenen wij 175 euro binnen Nederland en 200 euro binnen België. In het bestelproces kan je met een vinkje aangeven waar je voorkeur naar uit gaat.

Levering (en eventueel montage) van een bed wordt verzorgd door Huisman Transport. Zij bellen je vooraf voor het maken van een afspraak. Klein meubilair wordt normaal gesproken bezorgd door PostNL.

International delivery

For delivery outside The Netherlands or Belgium please contact us via hello@loof.nl or +31 (0)75 7729216, office hours; mo-fr 9:00 AM to 5:00 PM.