Levering & Montage

Levertijd

Onze bedden en matrassen worden op basis van bestelling gemaakt en hebben daardoor een levertijd van maximaal 6 weken. Voor het klein meubilair, zoals spiegel Sight, gelden over het algemeen kortere levertijden. Op de productpagina is per product aangegeven wat de verwachte levertijd is.

Wij, Loof, en onze bezorgers doen er alles aan om de beloofde levertijd waar te maken. Als dat onverhoopt niet lukt, brengen we je daarvan op de hoogte.

Bezorg- en montagekosten

Voor levering in Nederland en België rekenen wij geen bezorgkosten. Bij aankoop van een bed verzorgen wij ook de montage. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten. Bezorging en montage van een bed wordt verzorgd door Huisman Transport. Zij bellen je vooraf voor het maken van een afspraak. Het klein meubilair wordt bezorgd door PostNL.

Bezorging buiten Nederland en België

Gaat het om levering in een ander land dan Nederland en België maar wel binnen de EU? Neem contact op met onze klantenservice via hello@loof.nl of bel naar +31 (0)75 7729216 tijdens kantooruren (ma-vr 9:00 tot 17:00).

Gegroepeerde bezorging

Mocht de levertijd van de bestelde producten uiteen lopen, geven wij de voorkeur aan het leveren van de producten op één bezorgmoment. Wil je de bestelde items ontvangen zodra ze beschikbaar zijn? Neem contact op met onze klantenservice via hello@loof.nl of bel naar +31 (0)75 7729216 tijdens kantooruren (ma-vr 9:00 tot 17:00).