De ochtend van Linda

De ochtend van Linda

Omdat wij ochtend mensen zijn en we jullie graag meenemen in het favoriete ochtend moment van mensen die ons inspireren: maak kennis met Linda van Fronteriers en lees hoe zij zich klaar maakt voor de dag.

Ben jij een ochtend of avond persoon?

Mag ik zeggen dat ik beiden ben? Ik vind vroeg opstaan heerlijk. Dat heeft deels met mijn karakter te maken maar ook met de locatie waar wij wonen. De ochtenden in Dubai zijn nog enigzins koel en maken het dus mogelijk om de deuren open te zetten of buiten te sporten. De scholen beginnen hier vroeg dus het zit inmiddels echt in ons systeem om vroeg op te staan en de ochtend te benutten. Van lange avonden na een drukke werkdag kan ik ook enorm genieten, met mijn voeten omhoog, een film avond met de kinderen of een feestje in de tuin. Het komt er op neer dat ik die voorgeschreven acht uur slaap per nacht niet haal.

Snoozen of direct uit bed?

Direct uit bed op werkdagen, snoozen in het weekend. Dan lig ik zelden alleen in bed want de jongens snoozen graag mee of lezen de Donald Duck in bed. Voor mij is dat echt even wat rust inhalen die ik door de week niet heb.

Koffie of thee?

Koffie. Veel en de hele dag door. 

Neem jij tijd voor een goed ontbijt?

Absoluut. Gezond eten is voor mij heel belangrijk, zeker na de ontdekking van een aantal intoleranties die me erg in de weg zaten. Ik begin de dag meestal met een zelfgemaakte green juice, een acai bowl en een koffie. 

Hoe ziet jouw ideale ochtend eruit?

Vroeg opstaan en beginnen met een glas heet water, citoen en gember. Dan ga ik het liefste sporten, buiten wandelen of thuis een HIIT sessie. Na het sporten een lekkere lange douche, ontbijten in de tuin met een tijdschrift. Koffie, laptop en telefoon zijn vervolgens aan de beurt. Omdat ik door de week veel weg ben, is een rustige ochtend thuis echt een cadeautje.