De ochtend van Suus en Johann

De ochtend van Suus en Johann

Logeren in Zweden Aan het lezen... De ochtend van Suus en Johann 2 minuten Volgende De ochtend van Linda
Omdat wij ochtend mensen zijn en omdat we jullie graag meenemen in het favoriete ochtend moment van mensen die ons inspireren: maak kennis met FoodBandit’s Suus en Johann en lees hoe zij zich klaar maken voor de dag. 

Ben jij een ochtend of avond persoon?

Absoluut een ochtendpersoon. We gaan altijd heel vroeg naar bed. Ook om dan eerst nog even wat te kletsen, meditatie oefeningen te doen en te lezen. Zo sluiten we de dag rustig af en dan zijn we meestal om 7:30 weer wakker.

Snoozen of direct uit bed?

Vroeger direct uit bed maar nu snoozen we. Het is heerlijk om echt de tijd te hebben om rustig wakker te worden. Daarna begint Johann met het maken van het ontbijt en laat ik Moos de teckel uit in het bos.

Koffie of thee?

Koffie, altijd koffie.

Neem jij tijd voor een goed ontbijt?

Ik, Suus, ben een persoon die altijd honger heeft. Ik snap niet hoe mensen zonder ontbijt kunnen. Ons eerste kookboek ‘Good Morning’ ging ook alleen maar over ontbijtjes. Het was heel makkelijk om te schrijven want wij maken gerust een stapel pannenkoeken in het weekend of gooien wat crumble in de oven. Doordeweeks eten we meestal eigengemaakte chocolade granola met fruit, noten en soja yoghurt.

Hoe ziet jou ideale ochtend eruit?

Het belangrijkste is dat ik lekker heb geslapen, dan is de ochtend gelijk al goed. Dan laat ik de hond uit in het bos en nemen we lekker de tijd voor ontbijt met de krant en veel koffie. Vervolgens een langere wandeling in het bos en bij thuiskomst een stuk welverdiende appelcake te eten.

 Benieuwd naar de recepten van Suus en Johann? Op FoodBandits vind je ze!