De ochtend van... Hanneke Tsujimaru

De ochtend van... Hanneke Tsujimaru

Als makers van bedden is het moment rondom het opstaan natuurlijk één van onze favorieten. We vroegen daarom influencer en content creator Hanneke Tsujimaru naar haar ochtendrituelen en welke elementen daarin voor haar onmisbaar zijn. 

Wie is Hanneke?

Creatief, ondernemend en een levensgenieter. Ik ben visueel ingesteld en dat komt natuurlijk goed van pas als je content creator bent. Fotografie is dan ook een van mijn passies, net als interieur, design en fashion. 


Dit zijn jouw ochtendrituelen in een vogelvlucht.. 

  • Snoozen of direct uit bed: Even snoozen.
  • Koffie of thee: Koffie! Maar wel eerst ontbijten..
  • Meteen ontbijten of pas later: Niet meteen, maar wel vrij snel nadat ik wakker ben.

Lees ook: De ochtend van.. Esther van Friday Next


Hoe komt dat samen in jouw ochtend? 

De wekker gaat om 7 uur en dan kom ik na even snoozen uit bed. Ik neem dan altijd eerst een momentje voor mezelf: even een plens koud water in mijn gezicht en mijn skincare routine. Daarna is het tijd voor mij en de jongens om te ontbijten. Dat vind ik ontzettend belangrijk. We kiezen hier altijd voor gezonde opties, zoals kwark, havermout of een smoothiebowl. Er wordt niet voor niets gezegd dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, toch?

Na het ontbijt is het meestal tijd voor een uurtje sportschool, dat doe ik zo’n 3 tot 4 keer per week. Ik heb dus eigenlijk best een rustige en relaxte ochtend. 

Behalve een relaxte ochtendroutine is rust voor jou ook..

Een opgeruimd huis! Ik heb een hekel aan rommel en prullaria, vooral in de slaapkamer. Rust is voor mij dus een schoon en opgeruimd huis, met veel lichte kleuren. Wat eerlijk gezegd soms best een uitdaging is met drie mannen in huis.. 

Onze slaapkamer is bijvoorbeeld heel leeg, er staat alleen een bed, twee nachtkastjes en een kast. Ook hebben we altijd wit beddengoed van Egyptisch katoen, dat vind ik lekker fris ogen en het ligt heerlijk.

Lees ook onze blog met tips om die heerlijke oase van rust te creëren in je slaapkamer.

Hoe bevalt dat Basket bed tot nu toe?

Echt geweldig! Het is zo’n groot verschil met ons vorige bed. Ik ga nu soms expres eerder naar bed, zodat ik er wat langer in kan liggen haha.. Dan kijk ik nog even een serie in bed of lees ik een goed boek. Heerlijk!

Hoe ben je bij Loof terechtgekomen voor de aankoop van je nieuwe bed?

Misschien niet verrassend als influencer en content creator, maar ik ken Loof dus via Instagram! Ik kwam het account tegen en de feed sprak me meteen aan. De stijl en sfeer van de bedden paste helemaal bij mijn eigen smaak. De eenvoud en het vakmanschap zeg maar. Bovendien wilden we graag een houten bed.

Toen we eenmaal in contact waren met Loof en met Ward, de eigenaar, waren we overtuigd dat het een goede match was. Ward was namelijk echt een leuke vent die met passie over de bedden sprak. 

Benieuwd naar Hanneke Tsujimaru en haar leven? Je volgt haar op Instagram via @hanneketsujimaru