Logeren in Zweden

Logeren in Zweden

Kunst en eenvoud Aan het lezen... Logeren in Zweden 3 minuten Volgende De ochtend van Suus en Johann
In onze zoektocht naar de leukste, mooiste en meest serene B&B adressen, stuitte we op deze one-room B&B in Zweden. Hier wil je nooit meer weg. Wij spraken Micha en hij vertelt ons over deze prachtige plek en over zijn favorieten. 

Wat maakt jouw/ jullie B&B bijzonder en waarom komen mensen naar jullie?

Het idee achter de TypeO Loft is om ruimte te creëren voor jou en een geliefde.  Een plek om samen tijd door te brengen, samen te zijn. Tegenwoordig gunnen we onszelf zo weinig tijd en moeten we van alles. Er is geen tijd om te genieten van de simpele, eenvoudige dingen in het leven: samen koken, dat ene fijne nummer opzetten, een boek lezen of gewoon uit het raam kijken met een glas wijn in je hand. Veel meer als dit hebben we eigenlijk niet nodig. 

Zou je ons wat kunnen vertellen over de omgeving waarin jullie B&B zich bevindt? Waar vinden we de allerlekkerste koffie?

TypeO Loft is een luxe suite midden in de Scandinavische polder met wijds uitzicht op weilanden en bos. 10 minuten verwijdert van de stad Ystad (vanaf hier vertrekt de boot naar Duitsland, Polen en het Deense eiland Bornholm). Ook zitten we in het gebied genaamd Österlen, DE plek voor artiesten, ontwerpers en creatievelingen. En creatievelingen brengen goed eten, kunst een gezelschap met zich mee. 


Hoe belangrijk is een goed ontbijt voor jou?

We zouden nooit een ontbijt overslaan! Maar voor ons gaat het niet om de hoeveelheid maar om de kwaliteit. Een klein ontbijt met de meest lekkere producten is zo veel smaakvoller dan een groot buffet. Vers gebakken brood, kaas en yoghurt van een lokale boer en natuurlijk vers gezette koffie. 


Wanneer je zelf een nachtje weg bent, hoe ziet dan jouw ideale avond eruit?

Omdat wij op het platteland wonen vinden we het fijn om in onze vrije tijd steden te bezoeken. Wij beginnen dan onze avond in een cocktail bar, gevolgd door een lang uitgebreid diner met een goede fles wijn. Daarna vinden we het heerlijk om nog even te wandelen door de stad en te genieten van de straten die verlicht worden Parijs, Rome, Amsterdam, er zijn zoveel mooie steden. 

Boek je overnachting hier.