Ontdek de magie van het HEMbrugterrein

Ontdek de magie van het HEMbrugterrein

Loof, de makers van houten bedden sinds 1946. We staan voor werken met hout, eerlijke materialen en een serene geometrie. Kwaliteit en tijdloze ontwerpen met een natuurlijke afwerking. Zelf beleven? In dit blog nemen we je mee op een ontdekkingsreis door onze showroom én delen we de unieke charme van het HEMbrugterrein, waar je ons kunt vinden.

De Loof showroom
Het is dé plek waar design en vakmanschap samenkomen, en waar kan dat beter dan op het dynamische en artistieke HEMBrugterrein? In onze showroom kun je alle houten bedden in al hun glorie ervaren. Droom weg in de minimalistische en Scandinavische wereld van Loof terwijl je onze bedden Basket, Frame en Pure in het echt bekijkt. Natuurlijk mag je ook even proef liggen op de verschillende hardheden van het Morning matras en tref je er onze andere meubels, zoals de nachtkastjes en wandplanken.


Ontdek het HEMbrugterrein
En als je er dan toch bent, raden we je aan om de rijke geschiedenis van het HEMbrugterrein te ontdekken. Dit terrein, gelegen in Zaandam, heeft een fascinerend verleden dat teruggaat tot de 17e eeuw. Het diende ooit als een belangrijke locatie voor de productie van wapens en munitie. Tegenwoordig is het terrein getransformeerd tot een levendig en cultureel centrum waar creativiteit en inspiratie samenkomen.


Interieur & Design
In het gebouw van onze showroom vind je ook andere mooie en creatieve bedrijven die passie hebben voor design en kwaliteit. Een van onze buren is bijvoorbeeld Vitra Circle, een designmerk dat bekendstaat om zijn tijdloze meubelcollecties. Vitra Circle is een initiatief van Vitra, waarmee zij hun eigen producten terugkopen en opknappen voor een tweede leven. In de werkplaats kun je met jouw Vitra product langskomen voor reparatie. Kortom,  een geweldige plek om inspiratie op te doen, of om die perfecte aanvulling op je nieuwe bed te scoren.

Eten & Drinken
Geen dagje uit is compleet zonder een hapje en een drankje. Gelukkig is dat ook geen probleem op het HEMbrugterrein! Voor de fijnproevers onder ons zijn er diverse eetgelegenheden waar je kunt genieten van heerlijke gerechten. Of je nu op zoek bent naar een gezellig café of een gastronomisch avontuur, het Hembrugterrein heeft voor elk wat wils.

Bezoek bijvoorbeeld Lab-44. Een sfeervolle plek aan het water waar je van donderdag t/m zondag kunt genieten van een goede kop koffie of een heerlijke lunch na afloop van je afspraak in de showroom. Met kinderen op pad? Dat is geen probleem. Op de kaart is genoeg keuze voor de kleintjes onder ons, zoals pizza of tosti’s.

Liefhebber van die échte huiskamersfeer? Dan raden we je aan een bezoek te brengen aan Bind. Dat kan van donderdag t/m zondag. De fijne plek is gevestigd in een oud transformatorhuisje, op slechts 3 minuten lopen van onze showroom. Kom je op zondag? Dan is er de mogelijkheid om samen de buurtoven op te stoken en vers brood te bakken. Lekker én gezellig!

Kunst & Cultuur
Voor de liefhebbers van kunst en cultuur is er Art Zaanstad, een culturele hotspot waar je kunt genieten van tentoonstellingen van lokale en internationale kunstenaars. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je wordt omringd door inspirerende creaties! Het is de ideale gelegenheid om je zintuigen te prikkelen en nieuwe perspectieven te ontdekken.

Overtuigd om een bezoekje aan onze showroom en het HEMbrugterrein in je agenda op te nemen? We werken uitsluitend op afspraak dus plan deze in via onze afspraken planner. Je kan ons natuurlijk ook bereiken via 075-7729216 of hello@loof.nl. Wij zorgen dat een van de enthousiaste teamleden klaar staat om je te ontvangen!