Morning matras. Puur natuur uit België.

Voor ons Morning pocketvering matras zijn we op zoek gegaan naar mensen die net zoveel om kwaliteit geven als wij met onze houten bedden. Na lang zoeken vonden wij Filip & Peggy in België. Zij runnen een kleinschalig bedrijf en zijn echte experts in pocketvering matrassen. Belangrijk voor ons: de matrassen zijn gemaakt van overwegend lokale en natuurlijke materialen. De verschillende componenten haalde zij onder andere uit Nederland, Duitsland en Zweden.

 

Wat moet een goede pocketvering matras bieden? Comfort, comfort en nog eens comfort. Daarom heeft ons Morning Matras 7 zones met elk een verschillende werking. Zo passen de pocketveren in elk van de 7 zones zich stuk voor stuk precies aan jou aan. Een ander groot voordeel van een pocketvering matras is de optimale ventilatie.

 

 

Natuurlijk is de keus van de materialen ook heel belangrijk. Zowel voor het comfort als voor de levensduur van je matras. Bij Loof staan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid voorop. Daarom is de tijk, de buitenste hoes, van katoen en linnen. Eerlijke en natuurlijke materialen die warmte goed wegleiden en vocht goed afvoeren. De voering van de tijk is van alpacawol en zijde, ook natuurlijke materialen. Deze stoffen zorgen voor sterkte en extra ademend vermogen.


Elke Morning Matras van Loof heeft een afdeklaag van CertiPUR* koudschuim. Het voordeel hiervan is de zeer open celstructuur wat zorgt voor goede ventilatie en vochtopname. Door die open celstructuur voelt een Morning pocketvering matras ook prettig koel aan. Alles bij elkaar mag je rustig spreken van een luxe matras en een duurzaam matras.

*CertiPUR is een certificering van de Europese vereniging van polyurethaan-fabrikanten. Het certificaat wordt alleen toegekend aan fabrikanten die voldoen aan de huidige eisen van veiligheid, gezondheid en milieu.