Betaalmethoden

De volgende betaalmethodes zijn beschikbaar:

IDEAL
In Nederland is iDEAL de meest geaccepteerde online betaalmethode en beschikbaar voor iedereen die gebruik maakt van online bankieren. U betaalt in de eigen bankomgeving en betalingen worden direct real-time verwerkt.

SOFORT BANKING
SOFORT Banking biedt een multinationale debet betaaldienst, waarbij je eenvoudig betaalt in de eigen vertrouwde bankomgeving.

PAYPAL
PayPal is een internationaal betaaldienst waarmee je veilig de betaling kunt voldoen. Als je via PayPal wilt betalen, dien je wel eerst je creditcard of bankrekening te koppelen aan een PayPal account.

DIRECT BANK TRANSFER
Betalen kan ook door middel van bankoverschrijving. Gebruik je bestelnummer als betaalreferentie. Zodra we de betalingsbevestiging van je bestelling ontvangen, word je bestelling verwerkt.

Garantie

Elk Loof product is vervaardigd van hoogwaardige materialen en wordt met de grootst mogelijke zorg geproduceerd. Mocht er desondanks toch iets zijn mis gegaan, dan lossen wij dat natuurlijk graag vakkundig voor je op. Loof geeft 3 jaar garantie op haar meubelen.

Materiaal en kleuren

Kleurgebruik en materiaalkeuze zijn in onze ogen essentieel voor het creëren van een fijne slaapkamer. Hier besteden wij dan ook veel tijd en zorg aan. Binnen onze collectie bedden en nachtkastjes werken wij met Europees massief eikenhout, massief beukenhout en multiplex – kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen. Wat op dit moment mooi is moet ook mooi blijven.

In onze webshop is per product aangegeven in welk materiaal en kleur het product beschikbaar is. 


Pers 

Wij staan altijd open voor leuke samenwerkingen en vertellen graag over onze collectie en wie wij zijn. Je kunt ons bereiken via hello@loof.nl als je beeldmateriaal of teksten nodig hebt. Ook vinden we het leuk om op andere manieren een bijdrage te leveren. Zo stellen we graag onze collectie beschikbaar voor redactionele content zoals foto reportages.