Maak kennis met de makers van onze matrassen.

Maak kennis met de makers van onze matrassen.

Eigenaren Peggy en Filip geven ons een kijkje achter de schermen. Lees hoe zij kleinschalig hoge kwaliteit matrassen produceren.

 

De ochtend van Anouk. Aan het lezen... Maak kennis met de makers van onze matrassen. 2 minuten Volgende Linnen uit België. Met vriendelijke eigenschappen.
Recentelijk bezocht Loof de matrassen fabrikant van ons Morning pocketvering matras in België. Bij aankomst maakten we kennis met de dertien medewerkers die het familiebedrijf rijk is. Wat ze delen is een oprechte toewijding tot hun vak. Samen maken ze het mogelijke hoge kwaliteit matrassen te produceren.

Alles onder één dak

Het is inspirerend te zien hoe ons Morning pocketvering matras met zorg wordt samengesteld onder één dak. Gestationeerd op een eigen werkplek, legt iedere werknemer zich toe op zijn of haar eigen expertise. De fabriekshal huisvest alle verschillende kennis, vaardigheden en materialen om een prachtig product te creëren.

Oprechte toewijding

Iedereen weet zijn eigen plek binnen de productie cyclus. Je ziet het matras langzaam ontstaan wanneer je de verschillende werkplekken passeert. Opperste concentratie vult de lucht. Het is duidelijk dat deze mensen hun vak verstaan. Het licht dat door het dakraam valt echoot de zachte kleuren en natuurlijke materialen die in ons Morning matras zijn verwerkt. De basis componenten in dit matras, zoals linnen, sterk katoen en pocket veren worden met zorg behandeld. Geen detail is te klein om over het hoofd te zien.

Bron van trots

Ondertussen worden Peggy en Filip vaak gevonden precies waar de actie is. Ze hebben een praktische benadering. Ze hebben uit de eerste hand ervaring met het werken achter de machines;  gevoel met het materiaal, kortom het klappen van de zweep. Ze hebben totale controle over elk facet in het productieproces. Vanwege deze nabijheid van het productieproces, zijn ze in staat om klanten precies datgene te bieden wat ze nodig hebben en meer. Het maakt ze zelfverzekerd over elk individueel matras dat ze verkopen en flexibel ten opzichte van de eisen van klanten. Het werk dat ze doen is een echte bron van trots.

We voelen ons verbonden met de manier waarop Peggy en Filip hun bedrijf runnen, omdat we op dezelfde manier werken. Daarom zijn we blij deze visie op hun bedrijf met je te kunnen delen. Wil je meer weten over ons Morning pocketvering matras? Ga naar onze shop voor meer informatie!