De ochtend van Annemieke.

De ochtend van Annemieke.

Een nieuwe morgen, een nieuw ritueel. Maak kennis met keramiek artiest Annemieke Boots en haar ochtendritueel.

Een nieuwe morgen, een nieuw ritueel. Maak kennis met keramiek artiest Annemieke Boots en haar ochtendritueel.

Mijn dag begint altijd vroeg, heel vroeg. Voordat Amsterdam ontwaakt, ben ik wakker. Ik stap meteen uit bed, zet gember thee en doe een fijne yoga practice. Ik maak een kom met vers fruit klaar en onderwijl lees ik de krant, die dan net op de deurmat is gevallen. Na gedoucht te hebben, stap ik op de fiets naar mijn studio.

Het eerste wat ik doe, is mijn op de draaischijf gedraaide keramiek van de vorige dag checken om te weten of ik het meteen moet afwerken of dat het nog wat moet drogen. Ik bereid het één en ander voor wat ik die dag wil én moet doen en zet dan koffie. Met zelfgemaakte oatmeal-blueberry muffins (recept van ‘Good Morning’ van Food Bandits) en koffie heb ik mijn second breakfast en check ik Instagram en mijn mail.

Dank je wel Annemieke voor het delen van jouw ochtendritueel. Kom meer te weten over Annemieke op haar website annemiekebootsceramics.nl.