Slapen in een Loof bed

Slapen in een Loof bed Slapen in een Loof bed

Slapen in een Loof bed op een mooie, fijne, inspirerende plek. Wij gingen op zoek naar de leukste B&B's in Nederland en Belgie waar je kunt genieten van een nachtje weg in een van onze bedden. Dit keer zijn we in Antwerpen en spraken we met eigenaresse Sumeyye. 


Wat maakt jouw/ jullie B&B bijzonder en waarom komen mensen naar jullie B&B?

Naast de locatie en de inrichting is het persoonlijke ontvangst en de huislijke sfeer een bijzonder iets bij ons. Wij wonen zelf ook in het gebouw waar onze B&B is gelegen en doen ook co-housing met onze vrienden. Er is dus altijd iemand thuis voor een persoonlijk ontvangst. 


Zou je ons wat kunnen vertellen over de omgeving waarin jullie B&B zich bevindt? Waar vinden we de allerlekkerste koffie?

Onze B&B is gelegen in een van de mooiste residentiële wijken van Antwerpen Borgerhout. Tussen 3 prachtige parken en heel dicht bij het centraal station. Op een steenworp afstand is bar Stark te vinden, gelegen in het Sterckshof landgoed. Lekkere specialty koffies te vinden met een lekker hapje en in de zomer kan je genieten van het prachtige park waar die koffiebar aan gelegen is.


Hoe belangrijk is een goed ontbijt voor jou?

Ik start graag mijn ochtend met een lekkere slow coffee. De geur van vers gemalen bonen, hmmm heerlijk. Een uurtje later is een gevarieerd ontbijt, soms met fruit en met havermout of soms eens met lekker vers gebakken desem brood en beleg.
Wanneer jij zelf een nachtje weg bent, hoe ziet dan jou ideale avond eruit?

Op een warme zomer avond, een wijntje op het balkon en dan slapen in een heerlijk bed met vers gewassen bedlinnen en opstaan met het geluid van een drukke stad of fluitende vogeltjes.
Slapen 

Slapen bij Sumeyye in Antwerpen, op een Loof Basket bed? Je boekt het hier!