Modest, de zoektocht naar minder. Modest, de zoektocht naar minder.

Modest, de zoektocht naar minder.

Modest, de zoektocht naar minder. Modest, de zoektocht naar minder.

In samenwerking met ontwerper Justin Jorissen hebben we een dressed-down benadering genomen ten opzichte van het traditionele bed, waarbij we zijn teruggekeerd naar diens fundamentele elementen. Door te bepalen wat essentieel is in een bed en onnodige details buiten beschouwing te laten, kwamen we tot een bed wiens naam alles zegt: Modest.

Zoals stukjes van een puzzel

Met Modest delen wij onze ideeën met betrekking tot de toekomst van woonruimtes, waarin we de slaapkamer als meer zien dan een ruimte waar je de nacht doorbrengt. Modest is ontworpen met het uitgangspunt zich te kunnen voegen naar de diverse scenario’s die het dagelijks leven rijk is, waarin ruimte wordt gelaten voor persoonlijke gebruiken en stijl. Met zijn verfijnde voorkomen en tegelijkertijd heldere constructie, geeft Modest antwoord op de levensstijl van een modern generatie. Bestaande uit een gelimiteerd aantal elementen die in elkaar passen als een puzzel, leent het bed zich goed om van appartement naar appartement te gaan. De houten panelen worden direct op de balk gemonteerd, waarbij gecompliceerde verbindingen overbodig zijn.

  

De essentiële elementen voor een goede nachtrust

 Met onze jarenlange ervaring in de slaapwereld, constateerde wij dat het concept van het bed gebaseerd is op een aantal aannames. Met Modest zijn we terug gegaan naar de basis, waarbij we alleen de elementen hebben behouden die daadwerkelijk een doel vervullen.
Wij geloven dat de kwaliteit van het matras en zijn stevigheid de belangrijkste ingrediënten zijn om een optimale nachtrust te garanderen. Om de levensduur van het matras te verlengen is ervoor gekozen Modest op te bouwen uit houten panelen met een opening van 7 centimeter tussen elke panel. Dit zorgt ervoor dat het matras kan ademen en houdt het gezond en schoon.


Benieuwd naar Modest? Ga naar onze shop voor meer informatie!